Liverpools Champions League-möte mot Real Madrid kommer troligen att ske utan Luis Diaz

Liverpools Champions League-möte mot Real Madrid kommer troligen att ske utan Luis Diaz
bet365

Diaz spelade i Liverpools hjärtskärande Champions League-finalförlust mot Real Madrid i slutet av förra säsongen. Inför återkomsten till spel i år har Luis Diaz fått dåliga nyheter då han kommer att stå utanför på grund av skada. Se och spela på fotboll live =>

Jurgen Klopp valde att låta Liverpools medicinska personal återhämta sig från en skada som den colombianska landslagsspelaren ådrog sig i oktober, strax före pausen inför VM 2022.

Den före detta Portoanfallaren har drabbats av ett bakslag under träningslägret i Dubai och har nu tvingats genomgå en operation av ett trasigt knäledband i Storbritannien.

Enligt uppgifter från Mundo Deportivo kommer han att missa minst två månader från starten av 2023.

Om så är fallet kommer han inte att vara tillgänglig för Liverpools Champions League-åttondelsfinal mot Real Madrid den 21 februari. Det finns dock en chans att han kan återvända till den omvända matchen, som äger rum den 15 mars.

diaz började i Liverpools Champions League-finalförlust mot Madrid i slutet av förra säsongen och letar nu efter en ny klubb eftersom hans potentiella ersättare, Diogo Jota, också kämpar med skador. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Fler potentiella övergångar:

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply