Chelseas förlust i vänskapsmatcherna mitt i säsongen förvärrades av skador!

Chelseas förlust i vänskapsmatcherna mitt i säsongen förvärrades av skador!

Chelseas manager Graham Potters skadebekymmer ökade i dag när 21-årige Armando Broja tvingades lämna vänskapsmatchen mot Aston Villa på en bår. Den unge anfallaren kolliderade med Ezri Konsa redan efter 19 minuter i matchen och efter en längre tids behandling stod det klart att han inte kunde fortsätta. Se och spela på fotboll live =>

När Broja gick av planen såg han ut att hålla sig i sidan och hade mycket ont. Detta kan ha varit en tidig indikation på att skadan kunde vara allvarlig. Om Broja är borta en längre tid skulle Blues manager Graham Potter endast ha två erkända mittfältare tillgängliga: Kai Havertz och Pierre-Emerick Aubameyang.

Om och när det lokala spelet återupptas kommer managern – som tidigare arbetade för Brighton – att ha många matcher att passa in i sitt schema. Detta beror på att laget kommer att fortsätta med Premier League-matcher samtidigt som man startar upp spelandet i FA-cupen och Champions League knockout-fasen.

Efter en framgångsrik låneperiod i Southampton har Broja spelat flera matcher för Chelsea den här säsongen – oftast som inhoppare. Av totalt 18 matcher har Broja gjort ett mål och assisterat till ytterligare ett.

West Ham United var intresserade av att värva Gianluca Scamacca från Sassuolo för att kompensera för förlusten av Broja från deras lag. Den föreslagna affären var värd omkring 35 miljoner pund.

Chelseas tidigare tränare Thomas Tuchel bekräftade sedan klubbens ambitioner för Broja i början av säsongen. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Fler potentiella övergångar:

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply