Lionel Messi försöker upprepa Diego Maradonas framgång genom att leda Argentina till VM-seger!

Lionel Messi försöker upprepa Diego Maradonas framgång genom att leda Argentina till VM-seger!

Kan Lionel Messi och Argentinas lag vinna ännu en seger? Deras mall har fungerat tidigare, men räcker det den här gången när Messi går efter sin VM-dröm? Se och spela på fotboll live =>

Som om den första halvtimmen av matchen, och till och med den första halvan av detta VM, var en del av hans långa bedrägeri. Ett upplägg. I en liknande situation strax innan hade Lionel Messi skjutit utanför. Under stora delar av turneringen hade den passningen slagits ut brett till vänster.

Daley Blind trodde att han visste vad som skulle komma och var ett steg bakom Nahuel Molina. Virgil van Dijk gjorde sig bara skyldig till att han lade sin vikt på fel fot och speglade Messi’s rörelse, men ändå tittade Messi aldrig. – ”hans instinkt sade honom helt enkelt att den omvända bollen skulle vara där och vänta på honom.”

Argentinas seger i kvartsfinalen var fylld av dramatik, spänning, oro och ilska. Laget behövde två straffräddningar av Emiliano Martinez och ett segermål av namne Lautaro för att slutligen besegra sina motståndare. Energiserad av den enorma mängd stöd som fansen gav är spelarnas känslomässiga investering omätbar.

Men innan allt detta inträffade fanns det här ögonblicket – ett mål som visade oss varför Argentina kan vinna detta VM. Det finns ömsesidig förståelse och respekt mellan en genial spelare och de tio andra män som verkar villiga att göra vad som helst för att hjälpa honom att lyckas.

Messi har onekligen varit en del av mer begåvade lag än sitt nuvarande landslag, till och med under sin VM-debut då han kom in som inhoppare. Den matchen mot Serbien resulterade i en oförglömlig seger med 6 mål för Argentina, en seger som innehöll vad som anses vara bland de bästa lagmålen som någonsin bevittnats i turneringen.

Mängden talang som finns i Mess tidigare trupper är häpnadsväckande. Men det som Messi inte kunde göra med andra fantastiska lagkamrater som Juan Roman Riquelme och Hernan Crespo eller Carlos Tevez och Juan Sebastian Veron eller Sergio Aguero och Gonzalo Higuain kan fortfarande vara möjligt med den här argentinska laguppställningen.

Det finns många likheter mellan årets seger och nationens seger 1986, inklusive mannen som Messi efterliknade i sitt firande. Spelaren som han ständigt jämförs med när han tar på sig en argentinsk tröja.

Diego Maradona spelade i VM 1982 med legender som Mario Kempes och Daniel Passarella. År 1990 kom han Claudio Caniggia nära på och utanför planen, och de fick sällskap av den briljante Gabriel Batistuta 1994.

Men ingen av dem hjälpte honom att vinna pokalen – han gjorde det med en grupp av till en början förtalade men i slutändan mer funktionella spelare som blev ett brödraskaps band. I ett 3-5-2-system som liknar Lionel Scalonis nuvarande system fann de framgång tillsammans.

Lionel Messi ingår i den Argentinska VM-truppen och hans chanser att bli bästa Målskytt i VM 2022 är ganska stor. Vem vinner VM 2022? Argentina har goda chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare!. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply