LISTA: De tio bästa spelarna som debuterar i sommarens EM-slutspel

EM guide 2016

10 bästa debutanterna i EM 2016​

Debutanter i EM 2016? Snart är det dags för Europamästerskapen i fotboll 2016, turneringen där de bästa fotbollsspelarna ställs mot varandra på Frankrikes största fotbollsarenor som även är några av de bästa arenorna i Europa. Några av spelarna som vi kommer att få se har redan varit med i flertalet EM och VM-slutspel medan andra kommer att göra sitt första stora mästerskap. I och med att man utökat antalet deltagarlag från 16 till 24 lag finns det både flera lag och spelare som gör sina första framträdande i turneringen. Några av de spelare som debuterar kommer att göra det i lag som aldrig spelat i ett EM förut. Till exempel Gareth Bale och Aaron Ramsey som kommer att dra på sig Wales röda tröja när fotbolls-EM 2016 drar igång den 10 juni 2016.

Debutanter i EM 2016 – Bästa debutanterna i EM 2016 i Frankrike

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor som blivit väldigt uppskattade av våra läsare. Listorna har handlat om allt möjligt inom fotbollsvärlden. Nedan finner ni ett axplock av listor som är de mest populära på vår site. Ta gärna en titt på de innan vi går igenom listan med EM 2016s bästa debutanter.

10. Marc-André Ter Stegen (Tyskland)

LISTA: De tio bästa spelarna som debuterar i sommarens EM-slutspel

FC Barcelonas målvakt Marc-André Ter Stegen var inte med i truppen i EM 2012 och detta kan bli hans genombrott på landslagsnivå. Dock har han Manuel Neuer framför sig som har odiskutabel etta mellan stolparna.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply