IFK Norrköping snuvar MFF på Magnus Eriksson?

IFK Norrköping snuvar MFF på Magnus Eriksson?

IFK Norrköping vill ”sno” Magnus Eriksson från MFF

Malmö FFs gamla guldhjälte Magnus Eriksson kan komma att återvända till Allsvenskan, men inte till Skåneklubben, enligt uppgifter till Fotbolldirekt.se ska IFK Norrköping vara närmst att köpa 25-åringen.

2014 lämnade Magnus Eriksson Sverige och Allsvenskan där han representerade Malmö FF. 25-åringen flyttade då till Kina för spel i Guizhou Renhe. Det blev inte riktigt som spelaren tänkt sig och flyttade därför till den danska ligan där Bröndby erbjöd honom ett kontrakt.

Magnus Erikssons tid blev inte riktigt som han tänk sig och har sen ankomsten haft svårt att komma in i laget, därför satte ryktena igång om att Eriksson skulle vara på väg att återvända till Malmö FF samtidigt som de gamla lagkamraterna i laget vädjade om en flytt tillbaka till Swedbank Stadion.

På tisdagen kommer Fotbolldirekt.se att Magnus Eriksson istället kan komma att hamna i en annan allsvensk klubb, nämligen IFK Norrköping. Peking ska ha varit intresserade tillsammans med MFF under ett längre tag men tidigare har prislappen varit en av anledningarna till att Eriksson inte flyttat tillbaka till Allsvenskan. Siten skriver att de regerande svenska mästarna fortfarande är intresserade av att köpa spelaren, detta om Emir Kujovic säljs i sommar.

Bröndy sägs vilja ha 6-7 miljoner kronor för spelaren, men Norrköping hoppas på att den danska storklubben ska ha sänkt priset på 25-åringen i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply