LISTA: De fem dyraste Barcelona-fostrade spelarna

TOPP 5: BARCELONA-FOSTRADE SPELARNA SOM KOSTAT MEST

Vilka är de fem Barcelona-fostrade spelarna som kostat mest? Har du någon gång undrat vilka spelare som Barcelona fostrat som de sålt dyrast? Barcelonas ungdomsakademi La Masia är en av de bästa fotbollsskolorna i världen där spelare lär sig spela fotboll och utvecklas för att en dag få chansen att få debutera på Camp Nou. Det katalanska laget är känt för att spela med många egenfostrade och i premiären mot Athletic Club La Liga 2015/2016 fanns totalt fem spelare med i startelvan som tidigare spelat i klubbens ungdomslag. Stjärnor som Leo Messi, Andres Iniesta och Sergio Busquets har alla fått sin fotbollsuppfostran i Barcelonas fotbollsskola vilket har gjort att man har flera världsspelare i laget som man inte betalat någon övergångssuma för.

DE ÄR BARCELONAS EGENFOSTRADE SPELARE SOM SÅLTS FÖR HÖGST SUMMA

Det finns flera listor som våra läsare har gillat lite extra. Allt från Länderna med flest Champions League-titlar till Ligorna med flest utländska spelare och tränarna i Europa som spenderat mest per titel sen 2004. Ni får gärna ta en titt på de men först tänkte vi gå igenom Barcelonas fem dyraste spelarförsäljningar som man själv fostrat, häng med!

 

5) Adama Traore

Adama

Ytterforwarden med en lovande framtid lämnade i somras Barcelona B efter att Aston Villa betalt 12 miljoner euro för spelaren. Barcelona ville från början endast låna ut Adama Traore men tillslut blev det en försäljning och man har inte inkluderat någon återköpsklausul i kontraktet.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply