Uppgifter: Bayern Münchens nya bud på Coman

Kinglsey Coman kan lämna Juventus

Den blott 19-årige anfallaren Kinglsey Coman fortsätter att länkas till Bayern München. Nu säger uppgifter från italiensk media att de höjt sitt bud på spelaren till 20 miljoner euro plus bonusar.

Idag hade bland annat Juventus ligapremiär i den italienska ligan Serie A, med ett besök på Stadio Friuli inbokat. Och det blev ingen vidare bar start på säsongen för laget som förlorade med uddamålet mot Udinese. Dessutom kan nu startmannen Kinglsey Coman vara på väg bort från den italienska storklubben.

Nytt bud från storklubben

Sedan tidigare har den tyska giganten Bayern München rapporterats vara intresserade av anfallaren som fylld blott 19 år tidigare denna sommaren. Nu säger uppgifter från Gazzetta dello Sport att ett nytt bud också ska ha lagts av regerande Bundesliga-mästarna på 20 miljoner euro, med bonusar inkluderade.

Cuadrado-affären öppnar för försäljning

Den italienska tabloiden ser också möjligheterna till en försäljning som stora då Bianconeri inom kort kommer göra klart med lånet av colombianen Juan Cuadrado från Chelsea. En försäljning skulle också göra att Juventus går rejält med plus på spelaren som 2014 anslöt på fri transfer från Paris Saint-Germain.

Den franske anfallaren har hittills hittat målet blott en gång för Juventus på totalt 22 matcher. det var i Coppa Italia-mötet mot Hellas Verona som Juventus vann med 6-1, som han hittade målburen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply