Jorginho lämnar Napoli för Arsenal?

Jorginho lämnar Napoli för Arsenal?

Arsenal jagar Jorginho igen

Arsenal vill värva från Napoli. Engelsmännen jagar Jorginho, enligt Transfermarketweb.

Att Jorginho kopplas ihop med en flytt till Arsenal är inte ovanligt. Rykten har placerat mittfältaren i Londonklubben under vintern 2013vintern 2016 och sommaren 2016. Nu har det skett igen. Arsenal jagar Jorginho, skriver Transfermarketweb.

Premier League-klubben vill värva Napolis mittfältare så fort som möjligt. De kommer att försöka plocka in 25-åringen redan i januari, men då är det tveksamt att italienarna vill släppa spelaren. Om Napoli inte går med på att släppa Jorginho i vinter så kommer Arsenal att göra ett nytt försök under sommaren 2018.

Jorginhos kontrakt med Napoli gäller till och med juni år 2020.

Jorginho lämnar Napoli för Arsenal?

Sedan 2014

Jorginho har spelat för Napoli sedan januari 2014. Då lämnade brasilianaren Hellas Verona för att flytta till Neapel. Under sin tid i klubben har mittfältaren vunnit Coppa Italia och den italienska supercupen.

Jagar Lozano

Arsenal vill även värva Hirving Lozano från PSV Eindhoven. Föreningens scouter har haft koll på yttern under de senaste veckorna. Där ska de ha gillat vad de har sett. Därefter har klubben beslutat sig för att lägga ett bud på spelaren i vinter.

Det kan dock bli en dyr historia för Premier League-laget. PSV Eindhoven sägs vilja ha minst 30 miljoner pund för att släppa mexikanen. De värvade yttern så sent som i somras och är inte särskilt sugna på att sälja honom redan nu.

Fler heta transferrykten

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply