Uppgifter: Javier Mascherano flyttar till MLS i sommar

JAVIER MASCHERANO LÄMNAR BARCELONA?

Javier Mascherano ser ut att lämna Barcelona. Mittbacken flyttar till MLS i sommar, skriver Fotbolltransfers.

Javier Mascherano kom till Barcelona under sommaren 2010. Då lämnade han Liverpool för att flytta till Katalonien. Sju år senare ser det ut som att mittbacken är inne på sin sista säsong i klubben. Mascherano kommer att flytta till MLS i sommar, rapporterar Fotbolltransfers.

Argentinaren uppges ha meddelat Barcelonas ledning om att han vill flytta till USA i sommar. Detta trots att 33-åringens kontrakt med klubben gäller till år 2019.

FRAMGÅNGAR

Under sina sju år i Barcelona har Mascherano vunnit många stora titlar. Han har bland annat tagit hem två Champions League-titlar, fyra La Liga-titlar och fyra Copa del Rey-titlar.

ANDRA KAN OCKSÅ LÄMNA

Mascherano är inte ensam om att kopplas ihop med en flytt från Camp Nou. Det sägs att både Ivan Rakitic och Paco Alcácer är på väg bort från Barcelona. Den första kopplas ihop med Manchester United och den andra är sugen på att flytta till Southampton. Dessutom uppges det att Aleix Vidal är på väg att återvända till Sevilla.

GRIEZMANN PÅ INGÅNG?

På samma gång talas det om att Antoine Griezmann kan ansluta till Barcelona. I fredags berättade vi på Silly Season Sverige om att klubben vill värva Atlético Madrids stjärna. Klubbledningen på Camp Nou är villig att erbjuda 89 miljoner pund för anfallaren, vilket är fransmannens utköpsklausul. Det sägs att katalanerna har meddelat anfallaren om deras intention av att värva honom. Detta kommer i så fall att ske i sommar.

Griezmann ryktas vara nöjd med att Barcelona har kontaktat honom. 26-åringen är positivt inställd till en flytt till La Liga-ledarna.

Barcelona är dock inte ensamma i sin jakt på Griezmann. De kommer behöva slåss med flera andra storklubbar för att lyckas värva spelaren. Bland annat så har det hävdats att anfallaren själv vill flytta till Manchester United och att Alexandre Lacazette vill övertyga landsmannen om att flytta till Arsenal.

Även Joshua Kimmich hävdas vara på väg till Barcelona.

Läs mer om MLS i USA

Här kan du läsa mer om amerikanska fotbollsligan Major League Soccer:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply