Jorginho kan lämna Napoli: ”Finns intresse”

Real Madrid och Arsenal i dragkamp om Jorginho

Napolis mittfältare Jorginho kan lämna Serie A-klubben efter säsongen. Enligt hans agent ska det finnas intresse både från Real Madrid och Arsenal.

Jorginho anslöt sig till Napoli från Verona säsongen 2014 och har sedan dess varit en viktig pjäs på Serie A-klubbens mittfält. Den här säsongen har 24-åringen gjort 37 matcher och imponerat på många. Klubbar som Real Madrid och Arsenal ska båda ha visat intresse för spelarens tjänster, och Jorginho själv ska ha öppnat för erbjudande från klubbarna. Redan under vinterns transferfönster försökte Arsenal värva mittfältsstjärnan – men utan resultat. Men nu uppges Real och Gunners närma sig italienaren igen i ett försök att locka till sig honom.

Agenten utesluter inte flytt

Nu medger spelarens agent, João Santos, att intresset för hans klient är stort och att det kan komma att bli en flytt till sommaren.

– Med tanke på säsongen han haft är det normalt att en del klubbar är intresserade av Jorginho, och jag tror att en del samtal även nått Napoli. Om han säljs blir det för att göra en vinst för klubben, säger han till Radio Crc.

Santos har tidigare avslöjat att man kommer se över de bud som kommer in och överväga en flytt till annan klubbadress. Samtidigt betonar han att mittfältaren trivs i Napoli och att han ser fram emot Champions League till hösten, dit man kvalificerat sig.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365