bet365

Barcelona vill värva Joshua Kimmich

Barcelona vill värva Joshua Kimmich

Barcelona värvar Josua Kimmich?

Barcelona vill värva Joshua Kimmich från Bayern München, rapporterar Football Espana.

Joshua Kimmich imponerar mer och mer för Bayern München. Därför vill flera av Europas andra storklubbar värva 22-åringen. Tidigare har vi på Silly Season Sverige skrivit om Manchester Citys och Manchester Uniteds intresse för tysken. I dag kommer uppgifter som säger att en La Liga-gigant utmanar de två Premier League-klubbarna i jakten på talangen. Barcelona vill värva Kimmich, enligt Football Espana.

De spanska ligaledarna är villiga att erbjuda cirka 50 miljoner euro för Kimmich.

Det är dock inte särskilt troligt att Bayern München vill sälja sin stortalang. Källor inom klubben säger att tyskarna värderar Kimmich väldigt högt och vill att han ska stanna i föreningen under en lång tid. Om de ens ska fundera på att sälja stortalangen så kommer det att krävas ett mycket högre bud än 50 miljoner euro.

Jagar flera

I övrigt så jagar Barcelona även flera andra spelare. I fredags berättade vi på Silly Season Sverige om att klubben vill värva Antoine Griezmann. Klubbledningen på Camp Nou är villig att erbjuda 89 miljoner pund för anfallaren, vilket är fransmannens utköpsklausul. Det sägs att katalanerna har meddelat anfallaren om deras intention av att värva honom. Detta kommer i så fall att ske i sommar.

Griezmann ryktas vara nöjd med att Barcelona har kontaktat honom. 26-åringen är positivt inställd till en flytt till La Liga-ledarna.

Barcelona är dock inte ensamma i sin jakt på Griezmann. De kommer behöva slåss med flera andra storklubbar för att lyckas värva spelaren. Bland annat så har det hävdats att anfallaren själv vill flytta till Manchester United och att Alexandre Lacazette vill övertyga landsmannen om att flytta till Arsenal.

Fler heta transferrykten

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply