bet365

Mittfältsstjärnan Jorginho nobbar Arsenal

Napoli nekar Arsenals bud på Jorginho

Arsenal har lagt ett bud på Napolis mittfältsstjärna Jorginho men blivit nekade av Serie A-klubben samtidigt som spelarens agent bekräftar spelarens planer.

Gunners har länge följt Napolis mittfältsdiamant Jorginho. Den engelska huvudstadsklubben har även rapporterats ha lagt ett formellt bud på spelaren men fick ett bakslag då 24-åringen förlängde sitt kontrakt för drygt en månad sen, detta till 2020.

Trots att spelaren skrev på ett nytt tvåårskontrakt med Serie A-klubben sägs Arsene Wenger fortfarande vara angelägen att värva spelaren och hoppas på att Napoli går med på en affär.

Det är dock inte bara Jorginho som Arsene Wenger har i tankarna. Sedan tidigare står det klart att Mohamed Elneny är klar för Arsenal samtidigt som bland annat Mathieu Flamini, Mikel Arteta och Tomas Rosicky. Detta har gjort att lagens franske tränare jagar flertalet spelare för att förstärka inför slutspurten av Premier League samt nästa säsong.

Summan som Arsenal ska ha erbjudit för spelaren har inte avslöjats, enligt uppgifter ska den dock inte vara i närheten av vad den italienska ligaettan kan tänka sig att acceptera för mittfältaren som har kontrakt i tre och en halv säsong till.

Jorginho lycklig i Italien

Förutom att klubben nekat budet på spelaren har även Jorginhos agent João Santos gått ut och berättat att spelaren är lycklig i Napoli.

– I juni hade vi erbjudande om att flytta till en annan klubb men Napolis sportchef Cristiano Giuntoli och tränaren Maurizio Sarri övertalade honom direkt att stanna. Det bästa som Jorginho kan göra är att göra sitt bästa och tacka för förtroendet.

Han bekräftade även Napolis framtidsplaner för spelaren.

Napoli för livet? Klubben har en liknande filosofi likt FC Barcelona. De köper spelare vid tidig ålder så de kan stanna i klubben under en längre tid, säger agenten.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365