Juventus jagar Liverpools Emre Can

Juventus jagar Liverpools Emre Can
bet365

Emre Can flyttar till Juventus?

Juventus vill värva från Premier League. Italienarna jagar Liverpools Emre Can, uppger Football Italia.

Juventus arbetar alltid för att plocka in duktiga spelare. I somras värvade klubben bland annat Douglas Costa, Blaise Matuidi och Federico Bernardeschi. Under sommaren 2018 kan italienarna locka ännu ett stort namn till klubben. Juventus jagar LiverpoolEmre Can, skriver Football Italia.

Cans kontrakt med Liverpool går ut under sommaren 2018. Då hoppas Juventus kunna värva spelaren utan att behöva betala någon övergångssumma. I början av februari så är tysken och hans agent tillåtna att tala med andra klubbar. Då kommer Juventus kontakta dem och försöka locka 23-åringen till Turin.

Det ryktas om att Liverpool inte tänker sälja spelaren i januari, även om detta innebär att Can lämnar gratis under sommaren. Därför kommer Juventus inte komma med något bud i vinter. I stället väntar de till sommaren.

Sedan 2014

Can skrev på för Liverpool i juni 2014. Mittfältaren är inne på sin fjärde säsong i klubben. Nu talar mycket för att det blir den sista.

Jagar Weigl

Can är inte den enda mittfältaren som Juventus vill värva. Klubben riktar även blickarna mot Borussia Dortmund. Italienarna vill locka till sig Julian WeiglSerie A-föreningen planerar att lägga ett bud på spelaren under det kommande transferfönstret i januari.

Det är dock tveksamt om Dortmund vill sälja tysken. Weigls kontrakt med klubben sträcker sig till och med juni 2021. Därför har föreningen ingen brådska med att släppa iväg spelaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply