Manchester City på jakt efter Isco

Manchester City på jakt efter Isco

City släpper inte Isco-intresset

Enligt uppgifter i både engelsk och spansk press ska Pep Guardiola inte släppt sitt intresse för Real Madrids mittfältare Isco. Detta trots att spelaren skrev på ett nytt kontrakt med marängerna för en kort tid sen.

Isco är en spelare som blommat ut rejält under det senaste året. Under Zidane har spelaren fått allt mer speltid och efter att flera spelare lämnat klubben under det senaste året han spelaren tagit en startplats. Det har även blivit succé i det spanska landslaget där mittfältaren bland annat stod för två mål mot Italien i VM-kvalet och nu jagas han av flera klubbar.

Manchester City på jakt efter Isco

Det är först och främst Daily Express som kommer med uppgifter om att Manchester City är övertygade om att man kan värva 25-åringen. Detta trots att han skrev på ett nytt kontrakt för drygt en och en halv månad sen. Då höjde man även utköpsklausulen till 637 miljoner pund.

I Spanien är det Don Balon som tar det hela ett steg längre. Man rapporterar nämligen att Pep endast ska se det hela som en tidsfråga innan Isco skriver på för Etihad-klubben. När Iscos framtid var som mest osäker var det City som visade störst intresse, men då ska spelaren själv inte ha varit intresserad av en flytt till Premier League.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Isco i Real Madrid

Manchester City på jakt efter Isco

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply