Uppgifter: ”van Persie till Juventus – om argentinaren ersätter”

bet365

På söndagen rapporteras Robin van Persie vara av intresse för Bianconeri

Robin van Persie har länkats bort från Manchester United, med blott ett år kvar på sitt kontrakt. Nu rapporterar Daily Mail att det kan bli Juventus för stjärnan.

Serie A-mästarna Juventus har den senaste tiden värvat in förre detta Manchester United-spelarna Carlos Tevez och Patrice Evra. Två värvningar som gått alldeles lysande för Massimiliano Allegri, som har två titlar säkrade för storklubben och en väntande final i Champions League. Nu säger uppgifter att den gamla damen är ute efter Robin van Persie – och visst kan det bli en försäljning.

Han kan ersätta RvP

Men enligt uppgifterna från Daily Mail på söndagen, ska allt hänga på om Louis van Gaal lyckas värva Gonzalo Higuain från Napoli, som tappade sin manager Rafael Benitez nyligen. Daily Mail skriver vidare att den 27-årige anfallaren ses som en bättre och mer energiskt långsiktig spelare för laget, som skulle kunna forma en farlig duo med Wayne Rooney. Men om nu inte argentinaren skulle vara möjlig att få loss, då kommer den holländske managern van Gaal att hålla fast vid landsmannen Robin van Persie.

Misslyckat lån av Falcao

Noterbart är att Radamel Falcao har fått tillåtelse att lämna klubben för att återvända till Monaco, efter en mycket svag låneperiod på Old Trafford, och tveksamheter kvarstår från The Red Devils gällande om James Wilson har det som krävs för att ta en startplats till nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply