”Juan Cuadrado vill till Barcelona”

"Juan Cuadrado vill till Barcelona"

Barcelona kan värva Juan Cuadrado

Juan Cuadrado är på lån hos Juventus, som uppges vilja köpa loss spelaren. Men enligt brittiska medier vill han själv till Barcelona.

Förra vintern jagades Fiorentinas ytter Juan Cuadrado av en rad storklubbar. Det blev tillslut Chelsea som vann dragkampen om colombianen, när man tecknade ett kontrakt som sträcker sig fram till den här sommaren med spelaren. Men tiden på Stamford Bridge blev inte så framgångsrik som man hade hoppats på, och därför lånades han ut till Serie A-giganten Juventus den här säsongen.

Sedan 27-åringen anslöt sig till Juve har det blivit två mål på 24 framträdanden. Klubbens vd Giuseppe Marotta bekräftade i dagarna att man har en muntlig köpoption för lånet och att man vill behålla honom när hans nuvarande avtal löpt ut.

Vill lämna klubben

Men nu skriver Don Balon att Cuadrado bett sin agent Alessandro Lucci att kontakta Barcelona angående en flytt till Camp Nou. Vi på Silly Season Sverige har tidigare rapporterat att Luis Enrique spanat in den colombianske landslagsmannen, men att han skulle vilja använda honom som ytterback som ersättare till Dani Alves. Tränaren ska vara ute efter en offensiv kraft från den positionen och tycks ha funnit Cuadrado som en lämplig kandidat till det.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply