bet365

Manchester City leder jakten på John Stones

Manchester City leder jakten på John Stones

Manchester City närmar sig försvararen

Unge försvararen John Stones är en hett eftertraktad man. Nu uppges Manchester City vara nära en värvning av spelaren.

John Stones och hans Everton föll tungt mot Manchester City i semifinalen av ligacupen på Etihad Stadium i onsdags. Men det kan trots allt bli en flytt till City för 21-åringen. Det är Daily Mirror som skriver att Manchesterklubben är heta favoriter till att värva engelsmannen för omkring 50 miljoner pund. Hans dagar på Goodison Park kan snart vara räknade enligt tidningen, då Evertons ledning uppges vara redo att acceptera ett sådant bud.

Nobbar Chelsea?

Everton placerar sig på en tolfte plats i Premier League och har en lång väg upp till Europaplatserna. Tidigare har Chelsea visat intresse för Stones tjänster, men då det verkar högst osannolikt att man når spel i Champions League nästa säsong så ser Man City ut som ett desto rimligare alternativ till hans signatur.

Manuel Pellegrini har uttryckt sin oro för lagkapten Vincent Kompanys skadebenägenhet, därav kan försvaret bli ett bekymmer för laget. John Stones hade därför varit en lämplig ersättare.

Även Barcelona och Real Madrid ska ha spanat in mittbackstalangen, men han själv ska vilja stanna i England ett tag framöver.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply