Inter utmanar Manchester United om Victor Nilsson Lindelöf

Inter utmanar Manchester United om Victor Nilsson Lindelöf

Serie A-klubben ger sig in i jakten på svenskens signatur

Victor Nilsson Lindelöf är fortsatt aktuell för Manchester United, men nu avslöjar italienska medier att Inter gett sig in i jakten på Benfica-försvararens signatur.

Transfersagan kring Victor Nilsson Lindelöf fortsätter. Under hela vinterhalvåret såg den svenske landslagsmannen ut att skriva på ett kontrakt med Manchester United men på grund av en tvist mellan Benfica och Västerås SK, Lindelöfs moderklubb, blev det ingen övergång. Bara dagar därefter kom det nya uppgifter som gjorde gällande att Juventus var nära en värvning av mittbacken, men United var snabba med att ta upp jakten på nytt och sedan dess har han fortsatt vara aktuell för spel på Old Trafford.

LÄS ÄVEN: Victor Nilsson Lindelöf till Barcelona?

Så sent som igår avslöjade A Bola att förhandlingarna mellan United och Benfica är igång igen. Anledningen till att de stannades av berodde enligt uppgifter på att José Mourinho och klubben ville behålla en bra relation till portugiserna samt att man inväntade en lösning på diskussionerna som pågick med den svenska klubben. Nu sägs Premier League-giganten vara redo att lägga ett högre bud än det man lade i vintras, som landade på omkring 300 miljoner kronor. Nilsson Lindelöf har en utköpsklausul inskriven i sitt nya kontrakt som kostar 60 miljoner euro att lösa ut, medan United kan tänka sig att betala 45 miljoner euro (motsvarande 430 miljoner kronor).

Det öppnar dörrarna för andra klubbar att fortsätta visa sitt intresse för 22-åringen. I Serie A finns det nämligen en klubb som uppges vara redo att betala hela utköpsklausulen vilket motsvarar Benficas krav. Det är La Gazzetta dello Sport som skriver att Inter vill värva mittbacken och att man kommer lägga ett bud under sommarens transferfönster.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply