Agenten: ”Napoli en bra klubb för Wojciech Szczesny”

Agenten Napoli en bra klubb för Wojciech Szczesny

Agenten öppnar för flytt från Roma

Wojciech Szczesny gör sin andra säsong i Roma på lån från Arsenal. Nu öppnar hans agent Jonathan Barnett för spel hos ligakonkurrenten Napoli.

I samband med att Petr Cech anslöt sig till Arsenal år 2015 lånades det tidigare förstavalet Wojciech Szczesny ut till Roma under en säsong. Efter hans första säsong i Serie A-klubben valde italienarna att behålla honom under ytterligare en lånesejour, men nu ser det ut att bli en ny klubbadress för målvakten.

Det är inte mycket som talar för en återvändo till Emirates Stadium, där han är under kontrakt fram till 2018. Istället verkar det mer troligt att Arsenal säljer honom under kommande transferfönster för att slippa tappa honom som bosman nästa år. Polackens agent, Jonathan Barnett, hade dock gärna sett honom i England men är medveten om att det kan bli svårt, därför är han öppen för en annan italiensk klubb.

– Premier League är den bästa ligan. Det är väldigt långt mellan den italienska ligan och den engelska tyvärr. Vi ska se vad Arsenal vill men Napoli vore en bra destination för honom, säger agenten till Radio CRC.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply