Victor Nilsson-Lindelöf till Barcelona?

Victor Nilsson-Lindelöf till Barcelona?

Har United förlorat förstaplatsen?

Manchester United har under en längre tid scoutat Victor Nilsson-Lindelöf men har nu fått en stark utmanare i form av FC Barcelona, som uppges vara väldigt intresserade av den svenske mittbacken.

Manchester United har under höstens gång försökt att få till en affär gällande värvningen av Victor Nilsson-Lindelöf, men ännu har en konkret deal inte materialiserats. Det såg länge ut att vara så gott som klart, men det hände aldrig. Huvudtränare José Mourinho uppges vara väldigt benägen att förstärka sitt försvar med mittbacken, som för närvarande bossar runt i Benficas försvarskedja nere i Portugal. Den blott 22-årige försvararen har inte undgått att väcka intresse hos flera andra klubbar också, speciellt inte efter att ha varit en av de bästa svenska spelarna i Sveriges korta EM-äventyr i somras.

Bland annat uppges FC Barcelona vara intresserade av att värva försvararen. Enligt Goal skall Barcelona ha anslutit till Manchester United i jakten på Nilsson-Lindelöf, med ett intresse av att värva svensken. De sägs hålla mycket nära koll på försvararen och skall ha suttit på läktaren under Benficas möte med Porto på lördagen, för att kunna se Nilsson-Lindelöf.

Barcelona skulle behöva förstärka sin försvarslinje och en värvning av Nilsson-Lindelöf skulle kunna vara exakt vad den katalanska klubben behöver. För närvarande har Barcelona en väldigt osäker försvarslinje som inte är konsekvent med spelare som ersätter varandra och spelar på olika platser.

Ikväll spelar Barcelona mot Atlético Madrid i semifinal i Copa del Rey där de båda storklubbarna gör upp om vem som ska ta sig till final. Det första mötet slutade 1-2 i Barcas favör.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply