bet365

Cesc Fabregas lämnar Chelsea för Roma?

Roma kan ta in Cesc Fabregas på lån

Cesc Fabregas har fått bristande speltid i Chelsea. Nu kan mittfältaren lånas ut till Serie A-klubben Roma.

Cesc Fabregas anslöt sig till Chelsea säsongen 2014 och har tillhört klubben sedan dess. Men sedan Antonio Conte tog över laget har speltiden blivit allt mindre för mittfältaren, och rykten har gjort gällande att han varit missnöjd med sin situation på Stamford Bridge. I senaste ligamötet med Manchester City fick han däremot chansen från start och var en bidragande orsak till lagets 3-1-seger.

Flyttryktena har dock fortsatt och enligt uppgifter så vill 29-åringen helst lämna klubben redan i vinter för att kunna få mer regelbunden speltid någon annanstans. Det har tidigare talats om Arsenal, West Ham, Milan och Sevilla som möjliga destinationer men nu har en annan klubb gett sig in i jakten på spanjoren.

Det är TeleRadioStereo som rapporterar att Serie A-klubben Roma vill ta in Chelseaspelaren på lån säsongen ut. Enligt källan har italienarna varit i kontakt med Londonklubben gällande en sådan affär men man har inte nått en överenskommelse än så länge. Fabregas hade dessutom kunnat vara med och spela i Europa League-slutspelet med Roma.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply