Arsenal kan värva Julian Draxler i januari

Tyske stjärnan ansluter sig till Londonklubben?

Julian Draxler har inte gjort någon vidare succé i Wolfsburg. Nu kan den tyske landslagsmannen vara på väg till Arsenal.

Julian Draxler lämnade chockartat Schalke 04 i fjol för spel hos ligakonkurrenten Wolfsburg. Han jagades då av flera storklubbar i Europa men valde att stanna i Tyskland där han vuxit upp. Men tiden i hans nya klubb har inte blivit så succéartad som man hade hoppats på, och i somras uttryckte han i den tyska tidningen Bild att han ville lämna Wolfsburg – ett uttalande som inte uppskattades av klubben.

Trots det blev 23-åringen kvar hos vargarna men längtan bort från klubben är enligt uppgifter fortfarande stark. Men en flytt verkar nu vara nära för mittfältarens del, då han ser ut att få lämna Volkswagen Arena redan under januarifönstret. Enligt Calciomercato.it uppges Juventus vara en möjlig klubbadress för tyskens del, men även Bayern München har nämnts som en potentiell destination.

Framförallt har det dock talats om en flytt till Arsenal, vilket spelaren själv sägs föredra. Daily Mail rapporterar att Arsene Wenger är redo att betala 35 miljoner euro för att få till en affär med Wolfsburg redan i vinter, en summa som Bundesliga-klubben ska vara redo att sälja för.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply