Inter tackar nej till stora bud på Mauro Icardi

Chelsea, Arsenal och Liverpool kommer få bud nekade

Inter-anfallaren Mauro Icardi, 22, jagas av flera Premier League-klubbar – framför allt Chelsea, Arsenal och Liverpool. Det sägs att klubbarna är beredda att betala 325 miljoner kronor, men det är inte tillräckligt mycket.

Inter förväntas tacka nej till bud på €35 miljoner (cirka 325 miljoner kronor) på anfallaren Mauro Icardi från Premier League-klubbarna Chelsea, Arsenal och Liverpool. Detta enligt Football Italia, som hänvisar till Tuttosport. De tre engelska storklubbarna förbereder bud på 22-åringen inför januarifönstret men det troliga är alltså att de kommer förkastas.

Real Madrid också intresserade av Mauro Icardi

Inters president – Erick Thohir – är fast besluten om att behålla sin stjärnspelare och lagkapten, även om Icardi haft en tung inledning på säsongen med endast tre mål på tio ligamatcher i Serie A. Förra säsongen vann 22-åringen skytteligan med sina 22 fullträffar och hans nuvarande kontrakt med Inter sträcker sig till sommaren 2019.

Silly Season Sverige har tidigare rapporterat att Real Madrid förbereder ett bud på €45 miljoner (cirka 420 miljoner kronor) för att locka över Mauro Icardi till den spanska huvudstaden. Om någon av de tre Premier League-jättarna ska kunna utmana lär det alltså behövas en höjning med ungefär 100 miljoner kronor.

Mauro Icardi fostrades i Barcelona

Mauro Icardi kom till Barcelonas ungdomsakademi i februari 2008, men nådde aldrig seniorlaget innan han flyttade vidare till Sampdoria i januari 2011. I juli 2013 tog han sedan steget till Inter för €12 miljoner (omkring 110 miljoner kronor) och där har han nu mäktat med 39 mål och 12 målgivande passningar på 81 framträdanden. Argentinaren har också en A-landskamp på meritlistan – ett inhopp mot Uruguay på sju minuter i en VM-kvalmatch i oktober 2013.

LÄS ÄVEN: Real Madrid redo med bud på Icardi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply