Real Madrid redo med bud på Icardi

Mauro Icardi kan lämna Inter – Real Madrid förbereder jättebud

Real Madrid är beredda att betala över 420 miljoner kronor för att köpa loss Mauro Icardi från Inter i januari. Argentinaren kan i sådana fall ersätta Karim Benzema i den spanska huvudstadsklubben.

Den argentinske landslagsanfallaren Mauro Icardi, 22, har spelat för Inter sedan juli 2013 då han värvades från Sampdoria. Men i januari 2016 kanske han inte längre spelar kvar i Milanoklubben – Real Madrid rapporteras nämligen förbereda ett bud på hela €45 miljoner (motsvarande drygt 420 miljoner kronor) för att köpa loss argentinaren i januarifönstret. Detta enligt den italienska nyhetstidningen Telebombardia, som Gazzetta World refererar till.

Petades mot Roma – problem med målskyttet

Förra helgen petades Icardi från startelvan i toppmötet mot Roma – som Inter gick vinnande ur med 1-0 – vilket har sparkat igång spekulationer rörande anfallarens framtid på Giuseppe Meazza-stadion. Han är visserligen klubbens lagkapten och en av de största stjärnorna, men har haft problem med målskyttet [tre mål på nio matcher] under säsongen och nu är Real Madrid beredda att testa om det går att locka bort honom från Italien.

Kan ersätta Benzema

De spanska giganterna har redan börjat titta efter tänkbara ersättare till fransmannen Karim Benzema, som för närvarande är involverad i en rättsprocess efter att ha erkänt medverkan i en sexvideo i ett försök till utpressning av landsmannen Mathieu Valbuena. Då Benzema riskerar att bli borta från fotbollen på grund av detta vill den spanska huvudstadsklubben försäkra sig om att de inte blir underbemannade i anfallet, vilket kan leda fram till ett bud på Icardi.

Mauro Icardi förlängde under sommaren sitt kontrakt med Inter fram till 2019. Han har en A-landskamp för Argentina på meritlistan.

LÄS ÄVEN: Icardi: ”Jag är inte Balotelli”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply