Icardi: ”Jag är inte Balotelli”

Interstjärnan ogillar jämförelsen med Balotelli

I en intervju med GQ Italia säger Mauro Icardi att han inte alls är som Mario Balotelli, detta då många medier skriver att de båda påminner om varandra.

Inters argentinare Mauro Icardi har inlett säsongen med två mål på fem matcher. Många jämför honom med Mario Balotelli men huvudpersonen själv säger till GQ Italia att han varken känner Balotelli eller att de liknar varandra.

– Jag har aldrig umgåtts med honom, jag känner honom inte nens, säger 22-åringen som jagas av flera storklubbar runt om i Europa. Argentinaren är en av de mest omtalade Inter-spelarna för tillfället och även om han är inte av en ”Bad Boy” tycker han det inte själv.

– Angående hela det är ”Icardi the Bad Boy”, där folk jämför mig med Balotelli känner jag helt enkelt inte igen mig, säger han i en intervju till GQ som publiceras i deras oktober-upplaga.

 

– Jag har aldrig umgåts med honom och jag känner honom inte alls. Jag tycker heller inte var det finns några likheter mellan oss. Om jag ska vara ärlig har jag ett normalt liv, till skillnad från vad folk tänker. Jag vet att jag är en offentlig person och uppför mig på ett bra sätt, jag är inte intresserad av rykten. Det är en del av andra personers liv och inte mitt, berättar anfallaren och berättar vad han tycker om fotbollsvärlden i sin helhet.

– Fotboll är ett spel, men det är även en svår värld att leva i, det krävs otroligt mycket disciplin. Jag har endast några vänner för att alla går sin egen väg. Du hinner aldrig knyta några nya band innan de andra lämnar, avslutar han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply