Atlético Madrid jagar Andrija Zivkovic – ”Serbiens Messi”

Andrija Zivkovic kan lämna Partizan Belgrad – för Atlético Madrid

Under lördagsmorgonen skriver den spanska tidningen Diario AS att den huvudstadsklubben ska ha kontaktat Partizan Belgrad för att höra sig för om den offensive spelaren.

Partizan Belgrads talang Andrija Zivkovic kan vara på väg att lämna klubben för en flytt till Atlético Madrid. 19-åringen är en av de största framtidshoppen i serbisk fotboll och har redan vunnit U20-VM med sitt landslag, detta under Veljko Paunovic, före detta spelare i Atlético Madrid. Spelarens kontrakt går ut vid vid nästa årsskifte och nu vill den spanska huvudstadsklubben ta upp kampen med de andra lagen som är vill kontraktera spelaren.

Tidigare har bland annat TottenhamArsenal och Villarreal visat intresse för spelaren och redan förra sommaren var han nära att skriva på för Valencia, men tillslut valde han att stanna i hemlandet för att spela en säsong tid.

Zivkovic är en viktig del i Partizans spel och har redan fått spela i det serbiska landslaget, något som fått Atlético Madrids ögon att flyttas mot serben som anses komma att bli en av de bästa spelarna i Europa om några år.

Partizan har redan nekat bud

Förra sommaren nobbade den serbiska storklubben ett bud från en fransk klubb, summan ska ha legat på runt åtta miljoner euro men från och med januari kan spelaren förhandla med vilken klubb han vill, utan att kontakta sin nuvarande arbetsgivare.

Zivkovic är en spelare som passar in bland den senaste tidens värvningar som Atlético gjort. Man har valt att satsa på unga spelare, därbland José Maria Giménez, Ángel Correa och Jan Oblak som nu jagas av flera storklubbar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply