Zlatan: ”Jag vill bara ha kul”

Zlatan öppen för flytt till Milan

Efter gårdagens seger med 3-1 mot Montenegro i EM-kvalet på Friends Arena, där Zlatan visade vägen med två mål, pratade ”Ibra” om sin framtid och öppnade för en möjlig flytt från Paris Saint-Germain.
– ”Jag vill bara ha kul” säger Zlatan.

Zlatan Ibrahimovic visade vägen i gårdagens EM-kvalmatch. Han satte både 2-0 och 3-0 efter att Marcus Berg gett Sverige ledningen. Zlatan har under en tid ryktats vara på väg bort från sitt PSG, för en möjlig destination i Italien. Milan uppges vara den klubb som ska vara närmast en underskrift från svensken. Efter matchen var Zlatan såklart på bra humör och pratade om sin framtid och sitt vara eller icke vara i Paris.

– Jag har ett år kvar på mitt kontrakt här med PSG och jag har inga andra planer, men saker och ting kan förändras från dag till dag, sa Zlatan efter matchen.

Möte med ägaren

Enligt uppgifter till den ansedda italienska tidningen Corriere della Sera ska Zlatan direkt efter gårdagens match ha satt sig på ett plan till Qatar, för att där prata med PSGs ägare Nasser Al-Khelaifi. Enligt tidningen ska Zlatan tillsammans med sin agent Mino Raiola göra klart att han vill lämna Paris Saint-Germain. Dessa uppgifter är dock obekräftade och andra uppgifter säger att bara Mino Raiola kommer att resa till Qatar för att prata med ägaren.

För Zlatans, som nu hunnit bli 33 år och pappa till två söners del är det inte bara fotbollen som är viktig när man ska välja klubb, utan han säger att familjen också är en oerhört viktig aspekt.

– Jag tror att ju äldre jag blir, och nu är jag pappa också, så tänker jag annorlunda på hur jag väljer en klubb jämfört med tidigare. Det är inte bara fotbollsbiten som måste vara rätt, utan också hur din familj trivs och vilken typ av stad du vill bo i, säger Zlatan.

– Många tror att det bara handlar om Champions League, men så är det inte. Jag vill vara i en klubb där jag kan ha kul och spela rolig fotboll. Och tro mig, om jag inte vinner Champions League, så kommer min karriär ändå ha varit helt fantastisk.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply