Uppgifter: Manchester United planerar bud på Anderson

Stjärnskottet länkas ihop med Premier League-klubben igen

Felipe Anderson slog igenom med dunder och brak den gångna säsongen. Nu rapporteras Manchester United återigen vilja värva honom – med ett bud värt 40 miljoner euro.

Den brasilianske yttern Felipe Anderson har en sensationellt bra säsong bakom sig med Serie A-klubben Lazio. Den italienska klubben lyckades med bedriften att ta en av de tre högsta placeringarna, vilket innebär att Champions League-spel väntar till hösten för.

Den 22-årige talangen har för egen del också fått ordning på i princip allt den gångna säsongen, vilket resulterat i att han nyligen kritat på ett nytt femårskontrakt. Nu kommer dessvärre för den italienska storklubbens del uppgifter på nytt om intresse från en viss brittisk storklubb.

”Bud över 40 miljoner euro”

Enligt den brittiska tabloiden The Sun ska Manchester United, tidigare länkad ihop med stjärnskottet, vara ute efter nya offensiva krafter till nästa säsong. Där ska nu den holländske managern Louis van Gaal se Felipe Anderson som ett utmärkt tillskott. Enligt tabloiden kommer detta intresse resultera i ett bud värt strax över 40 miljoner euro för 22-åringen, som hittade målet tio gånger förra säsongen.

Noterbart är däremot att stjärnspelaren tidigare den här sommaren själv gått ut och dementerat möjligheterna till att lämna Lazio.
— Nästa år? Allt jag vet är att jag kommer att spela för Lazio. Jag förnyade mitt kontrakt nyligen med ytterligare fem år och mina tankar ligger bara på den matchtröjan, ingen annan, sa stjärnan till reportrar i Brasilien enligt Football-Italia.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply