Uppgifter: Liverpool vill värva försvarare från Charlton

Joe Gomez på Liverpools radar

Engelsk media går under måndagen ut med uppgifter om att Liverpool vill locka till sig Joe Gomez från Charlton.

Liverpool har varit aktiva på transfermarknaden såhär långt. James Milner och Adam Bogdan har båda skrivit på för den anrika engelska klubben och nu kommer färska uppgifter om att ”The Reds” vill värva en u-19 spelare från Championship.

Har scoutats under hela förra säsongen

Det är Liverpool Echo som rapporterar om Liverpools intresse för Joe Gomez, som numera tillhör Charlton Athletic.

Gomez blev under den gångna säsongen uppflyttad från Charltons ungdomsakademi till A-laget och har verkligen tagit chansen att visa upp sig i Championship. Den 18-årige mittbacken, som även kan spela högerback, har spelat 21 matcher i Englands näst högsta liga och har imponerat såpass mycket att toppklubbar i Premier League visat intresse för Gomez.

Senast i raden av att visa ett konkret intresse för talangen är alltså Liverpool. Enligt Liverpool Echo har klubben scoutat Gomez under de senaste 12 månaderna och man sägs vara imponerade över utvecklingen hos den engelske försvararen. Tidningen uppger nu att Liverpool är angelägna om att lägga vantarna på Gomez framför konkurrenterna Manchester City och Arsenal.

Liverpool skall ännu inte ha lagt ett konkret bud på Gomez, som har en landskamp för Englands u-19 landslag på meritlistan, men det ska bara vara en tidsfråga innan man lägger ett bud. Charlton värderar sin guldklimp till cirka 7 miljoner pund, motsvarande cirka 90 miljoner kronor.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365