”Guidetti nära Serie A”

bet365

En flytt till Italien sägs vara nära för John Guidetti

John Guidetti letar ny klubbadress, enligt uppgifter ska han vara på väg att bli klubbkamrat med bland annat Melker Hallberg och veteranen Antonio Di Natale.

John Guidettis tid i Manchester City har inte varit den bästa. Sedan ankomsten till den engelska storklubben har han fått nöja sig med att vara utlånad till en handfull olika klubbar som Feyenoord, Stoke City och nu senast till skotska Celtic. Sedan en tid tillbaka har det dock stått klart att den svenske anfallaren inte kommer att få ett nytt kontrakt av Manchester City, vilket gör att han frenetiskt kommer leta efter en ny klubbadress under sommarens transferfönster.

Klubbar som Lyon, Marseille och Sporting Lissabon har alla uttryckt sitt intresse för Guidetti samtidigt som det ryktas om att hans tidigare klubbar Stoke City och Feyenoord sägs vilja plocka tillbaka honom på nytt. Nu kommer uppgifter om att ännu en klubb blandar sig in i jakten på Guidettis signatur.

Enligt Sky Sport Italia ska Udinese, som under den gångna säsongen slutade på en 16:e plats i Serie A med 41 inspelade poäng, vara väldigt sugna på att plocka in den nu 23-årige anfallaren på fri transfer.

Om John Guidetti skriver på ett kontrakt med den italienska klubben kommer han att konkurrera med den 14 år äldre anfallsveteranen Antonio Di Natale om en plats längst upp på planen. I Uninese spelar även den förre Kalmar FF-spelaren Melker Hallberg.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply