Uppgifter: Målvaktsveteranen nära Chelsea

Chelsea är på väg att värva Green för två miljoner pund

Petr Cech är på väg bort från Chelsea efter en säsong på bänken, vilket vi rapporterat om vid flera tillfällen. Detta har bidragit till att Chelsea måste leta efter eventuella ersättare till tjecken. Enligt engelska uppgifter har man hittat den man letat efter – och är just nu på väg att värva in Robert Green.

Den nyligen korade Premier League-mästaren Chelsea har den här säsongen haft två av världens absolut bästa målvakter till förfogande. Men trots att Petr Cech har spelat i London-klubben sedan 2004 och har över 300 tävlingsmatcher för klubben på sin meritlista är det hans betydligt yngre konkurrent Thibaut Courtois som har fått förtroendet av Jose Mourinho i Premier League den här säsongen.

Chelsea har hittat en favorit

Tjecken valde att stanna kvar över våren, men mycket pekar på att Petr Cech i sommar väljer att lämna Stamford Bridge för att fortsätta sin karriär någon annanstans. Nyligen rapporterade vi om rykten som tyder på att Cech är på väg till Ligue 1 och PSG. Något som innebär att Chelsea förmodligen måste värva in en reservmålvakt inför nästa säsong – och man verkar ha hittat sin favorit.

Robert Green affären är värd två miljoner pund

Robert Green åkte nyligen ut Premier League med sitt Queens Park Rangers efter bara en säsong i den engelska högstaligan. Enligt London Evening Standard är det just den 35-årige engelsmannen, som även spelat ett världsmästerskap för England, Chelsea har valt att sikta in sig på i jakten på en eventuell ersättare. Och enligt den engelska tidningen är den engelska klubben just nu nära att slutföra en affär med QPR om målvakten värd två miljoner pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply