Uppgifter: Fransk toppklubb jagar Mario Mandzukic

Atlético Madrid-stjärnan länkas ihop med Ligue 1-laget Monaco

Mario Mandzukic, 28, har snart avslutat sin första säsong med Atlético Madrid. En säsong som enligt uppgifter också kan bli den enda för laget. Nu uppges nämligen Monaco jaga stjärnan.

Inför den här säsongen lämnade Mario Mandzukic den tyska storklubben Bayern München, där han inte fick förtroende av manager Pep Guardiola, för spel med spanska storklubben Atlético Madrid. Den här säsongen har landslagsmannen från Kroatien mäktat med 20 mål på totalt 42 matcher för huvudstadsklubben under Diego Simeones ledning.

Cavani har länkats till Atlético

Samtidigt har dessvärre för den kroatiske landslagsstjärnas del, uppgifter florerat i media om att Atlético Madrid jagar den uruguayske stjärnan i Paris Saint-GermainEdinson Cavani. Det har i sin tur fått rykten att florera om att den numera 28-årige anfallaren Mario Mandzukic skulle vara på väg bort, efter blott en säsong i Spanien.

Monaco vill ersätta Berbatov

Nu kommer uppgifter på tisdagen från den franska tabloiden Le Parisien som säger att Frankrike kan bli nästa för anfallaren. Enligt deras uppgifter ska nämligen Monaco vara intresserade av stjärnan, som en potentiell ersättare till Dimitar Berbatov. Enligt deras uppgifter ska toppklubben i Ligue 1 vara redo att erbjuda 20 miljoner euro för den offensivt skicklige mannen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply