bet365

Uppgifter: Atlético jagar Monaco-försvararen

Han ersätter João Miranda

Enligt spansk media ska Atlético Madrid vara intresserade av att värva AS Monacos försvarare Aymen Abdennour.

Likt förra sommaren är det flera spelare som lämnar Atlético Madrid. Förra säsongen lämnade Diego Costa, Filipe LuisDavid Villa med flera för spel på annat håll och även denna gång är det flera nyckelspelare som valt att lämna. Arda Turan har lämnat för BarcelonaJoão Miranda har skrivit på för Inter och Mario Mandzukic skrev för ett par veckor sedan på för Juventus och nu jobbar klubben återigen för att få in ersättare till den kommande säsongen. Sedan tidigare har man bland annat värvar Jackson Martínez från FC Porto och inom ett par dagar kommer man även att offentliggöra värvningen av Villarreals argentinske anfallsstjärna Luciano Vietto. På försvarssidan har det kommit upp en hel del namn på ersättare till João Miranda där Mbemba från Anderlecht ska vara en av ersättarna. Nu har det dock kommit upp ännu ett namn, nämnligen AS MonacoAymen Abdennour.

Jagas av fler klubbar

Den 25-årige mittbacken ska ha följts av av Atlético under de senaste månaderna men man är inte ensamma om att vilja värva spelaren. Flera av Europas största klubbar ska ha haft ögonen på försvararen som ska ha flera kontraktsförslag på bordet. Atléticos försäsong drar igång den 8 juli och fyra dagar senare åker man iväg på träningsläger i Los Ángeles de San Rafael för att spendera cirka två veckor för att förbereda sig.

Abdennour ska enligt flera medier komma att kosta mellan 20 till 25 miljoner euro om man skulle lämna den franska Ligue 1-klubben.

Tidigare i Toulouse och Werder Bremen

Innan spelaren flyttade till Monaco tillbringade han fyra år i Toulouse där det blev 77 matcher under totalt tre säsonger. 2010 blev Abdennour även utlånad till Werder Bremen, dock blev det bara sex matcher i den grönvita tröjan.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply