Trio slåss om United-försvararen

bet365

Rafael kan lämna Manchester United

Brittisk media skriver att flera klubbar jagar den brasilianske försvararen som tros har gjort sitt på Old Trafford.

Det ser inte ut att bli någon fortsättning för Manchester Uniteds försvarare Rafael. Klubben är ute efter att värva en högerback och enligt uppgifter till Daily Mail ska klubben ha meddelat spelaren att man inte kommer att satsa på honom under nästa säsong. Försvararen som fyller på 25 år på torsdag kom tillsammans med sin bror Fabio från Fluminense i januari 2008 och förra året såldes Fabio till Cardiff. Nu ser även Rafael ut att lämna klubben och enligt den den engelska tidningen finns det tre klubbar som är beredda att köpa loss honom.

Kan hamna i Serie A

Fiorentina och Napoli ska vara de klubbar som är mest intresserade av att knyta åt sig spelaren men Galatasaray ska även vara med i dragkampen om spelaren som har ett år kvar på kontraktet. Det är fortfarande oklart hur mycket klubbarna kommer vilja betala för spelaren men enligt transfermarkt värderas spelaren till omkring 9 miljoner pund.

Lista med ersättare

 

United har följt flera spelare under de senaste månaderna för att hitta en ersättare till Rafael och nu har man en lista på fyra spelare som man kan tänka sig att värva. Gregory Van der Wiel, Seamus ColemanFabinho eller Matteo Darmian sägs vara aktuella namn för att flytta till Old Trafford nästa säsong men ännu är inget klart.
Förutom en högerback vill man även köpa en mittfältare och enligt uppgifter ska man ha lagt ett bud på SouthamptonMorgan Schneiderlin. Budet ska ha legat på 20 miljoner pund men The Saints ska ha svara med att man inte tyckte att budet var tillräckligt seriöst för att se över det.
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply