Officiellt: Mario Mandzukic klar för Juventus

Övergången slutfördes under måndagen i Turin

Nu bekräftar Juventus det vi alla har väntat på. Mario Mandzukic lämnar Atlético Madrid för spel med de regerande Serie A-mästarna. Övergången slutfördes idag i Turin.

Okej, det var bekräftat sedan tidigare att Mario Mandzukic skulle lämna den spanska storklubben Atlético Madrid för spel med de italienska mästarna Juventus. Nu har också övergången faktiskt slutförts till hundra procent.

Fyraårskontrakt med den gamla damen

Under måndagen genomförde nämligen den kroatiske landslagsmannen, som tidigare spelat för Bayern München, den viktiga läkarundersökningen innan han därefter kunde krita på det fyra år långa kontraktet med Bianconeri. Klubben bekräftar övergången på sin hemsida och rapporterar även där att prislappen landar på 19 miljoner euro, som ska betalas ut i tre omgångar till den spanska ligatrean. Därtill finns också möjligheten för ytterligare två miljoner euro i summa till spanjorerna, i så kallade prestationsbaserade bonusar.

”Det vi letat efter”

Den italienska managern Massimiliano Allegri förklarade tidigare för Sky Sport Italia anledningen till denna övergång.
— Vi har signat Mandzukic för han har det som vi letar efter. Han är en utmärkt spelare och jag är riktigt glad, sa han till Sky Sport Italia i fredags.
— Mandzukic är en spelare på internationell nivå, han har gjort mål i alla typer av tävlingar som han deltagit i och han kommer göra bra ifrån sig i Italien.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply