Uppgifter: Boca Juniors bud på Carlos Tevez

Erbjuder två spelare i budet på argentinaren

Mario Mandzukic är klar för Juventus. Nu återstår det att se vad som kommer att hända med Carlos Tevez. Enligt senaste uppgifterna har argentinska Boca Juniors erbjudit två miljoner euro plus två spelare för anfallarens signatur.

Den italienska storklubben Juventus har som ni förmodligen märkt, agerat en hel del redan på transfermarknaden. redan nu kan vi konstatera att stjärnor som Paulo Dybala, Mario Mandzukic och Sami Khedira kommer att spela för den italienska storklubben nästa säsong. Samtidigt fortsätter det surras om en förmodad flytt hem till Argentina för Carlos Tevez.

Träffar Juventus den här veckan

Den tidigare Manchester United– och Manchester City-anfallaren har nämligen rapporterats vara redo för att återvända till sin barndomsklubb Boca Juniors. Och visset ser det ut som att något är på väg att ske även där. Den argentinska klubbens ledning ska träffa Juventus den här veckan för att förhandla om stjärnan, som har ett år kvar på sitt kontrakt.

Då kommer passande nog Tuttomercatoweb med detaljerna som uppges vara budet som väntar på anfallaren.Enligt den italienska sajtens uppgifter ska Boca Juniors erbjuda två miljoner euro plus mittfältaren Nicolas Colazo samt anfallaren Guido Vadala som en del av affären. Den sistnämnda har faktiskt spelat i Italien tidigare, då inom Atalantas ungdomsled.

Däremot ska Juventus, enligt samma sajt, trycka för att få den 17-årige talangen Rodrigo Betancur inkluderad i affären.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply