bet365

Officiellt: Miranda helt klar för Inter

Nu har övergången slutförts från Atlético Madrid

Nyligen bekräftades det att spelaren var på plats för sin läkarundersökning. Nu är affären klar. Miranda lämnar officiellt Atlético Madrid för spel med Milano-klubben Inter.

Den brasilianske försvararen Miranda, 30, har varit på god väg att lämna spanska Atlético Madrid för att testa lyckan i Italien. Nu har övergången, efter det att spelaren genomfört sin läkarundersökning tidigare i veckan, äntligen blivit klar för den italienska storklubben Inter.

”Utmärkt för det nya Inter”

Storklubben bekräftar nämligen på onsdagskvällen att allt pappersarbete nu är klart och att vi därmed kan titulera brasilianaren som klubbens senaste nyförvärv. Försvararen har tidigare bland annat tagit hem den spanska ligatiteln med sin förra klubb, i La Liga säsongen 2013/2014.

”Miranda är ytterligare ett utmärkt tillskott till Roberto Mancinis trupp till det nya Inter. Han är en erfaren spelare som är lika ivrig som vi är på att komma igång med vårt nya äventyr. Den nya säsongen är precis runt hörnet och detta kommer att bli ett spännande ögonblick för oss och för fansen. Forza Inter!”, lyder ett pressmeddelande från klubbens president Erick Thohir.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply