Inter och Paris Saint-Germain i bytesaffär?

Inter och Paris Saint-Germain i bytesaffär

Inter fortsätter jaga Angel Di Maria

Angel Di Marias tid i Paris Saint-Germain har inte blivit så succéartad som man hade hoppats. Nu kan han vara på väg till Inter, som uppges vilja inkludera Ever Banega i sitt bud.

Efter att Zlatan Ibrahimovic lämnade Paris Saint-Germain för Manchester United har den franska klubben inte nått upp till sin tidigare standard. Efter flera års dominans i Ligue 1 fick man den här säsongen se Monaco lyfte ligatrofén och drömmen om Champions League-titeln dog när man tappade en 4-0-ledning mot Barcelona. En spelare som anslöt sig till klubben i hopp om att få vara med och bidra till PSG:s förväntade framgångssaga var Angel Di Maria.

Men tiden i den franska huvudstaden har inte blivit så succéartad som man hade hoppats för ytterns del, och han har inte riktigt visat samma klass som han hade under sin tid i Real Madrid. Under en längre tid har den argentinske landslagsmannen därför ryktats bort från Parc des Princes, där en flytt till Inter verkat troligast.

Eftersom 29-åringen är en av de bäst betalda spelarna i hela Europa har det däremot varit svårt för den italienska klubben att kunna locka över honom till Milano, men trots det ger man inte upp drömmen om en värvning. Enligt Tuttosport ska man nu göra ett nytt värvningsförsök där man tänker inkludera mittfältaren Ever Banega i budet för att ha råd att värva stjärnan. Banega har tidigare spelat för PSG-tränaren Unai Emery under deras gemensamma tid i Sevilla.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply