Mourinho ställer ultimatum till Real Madrid

Mourinho ställer ultimatum till Real Madrid

Så ska Real Madrid värva David de Gea

Enligt spansk press ska Jose Mourinho vara villig att släppa David De Gea i sommar, men det blir inte billigt för Real Madrid som har fått ett ultimatum av portugisen.

Det går inte en dag utan att det ryktas om David De Geas övergång till Real Madrid. Uppgifter och spekulationer kommer hela tiden och på fredagsförmiddagen skriver Diario MARCA om Jose Mourinhos ultimatum.

Den portugisiske stortränaren ska nämligen ha gett Real Madrid två alternativ. Det första går ut på att man betalar de 75 miljoner euro som United kräver för att släppa målvakten. Det andra alternativet ska vara att Mourinho kan tänka sig att släppa målvakten för 25 miljoner euro, samt att man inkluderar anfallaren Álvaro Morata i affären.

Det senare alternativet må vara det mest ekonomiska, men även det svåraste. Morata ska nämligen ha tackat ja till en övergång till AC Milan i sommar och därmed återvända till Serie A där han tidigare representerat Juventus. Spelarens lön ska komma att ligga på 7,5 miljoner euro per säsong vid en flytt, men ännu är inget officiellt.

Även Chelsea ska jaga Morata som är en spelare Antonio Conte gillar väldigt mycket.

SE ÄVEN: Manchester United löner och lönelista 2017

Vill ersätta med Donnarumma

United ser ut att försöka dra nytta av Donnarummas osäkerhet. Enligt Telelombardia har José Mourinho nu ställt in siktet på den unge spelaren och kommer att göra allt i sin makt för att locka över honom till Old Trafford under kommande transferfönster om De Gea lämnar för den spanska giganten. Vidare skriver källan att engelsmännen förbereder ett bud på honom värt omkring 75 miljoner euro, motsvarande 732 miljoner kronor, för att få till en affär med spelaren och klubben.

Även Atlético Madrids Jan Oblak sägs vara ett alternativ till målvaktsposten i United. Slovenens utköpsklausul ligger dock på 100 miljoner euro.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply