Officiellt: Mario Mandzukic förlänger med Juventus

Officiellt Mario Mandzukic förlänger med Juventus

Anfallaren skriver nytt kontrakt med Juventus

Under torsdagen stod det klart att Juventus förlänger avtalet med Mario Mandzukic. Anfallaren har skrivit på fram till 2020.

Mario Mandzukic har tidigare spelat i klubbar som Bayern München och Atlético Madrid men har sedan 2015 tillhört Juventus. Under sin tid i klubben har han imponerat och har bland annat fått erbjudande från Süper Lig och Besiktas. Den senaste säsongen har anfallaren suttit på ett utgående kontrakt och framtiden har därmed sett högst oviss ut, där en flytt till just Turkiet verkat mest aktuell.

LÄS ÄVEN: Mario Mandzukic kan lämna Juventus för spel i Besiktas

Men nu står det klart att det blir en fortsättning i Serie A-klubben för den kroatiske landslagsmannens del. Under torsdagen meddelade Juventus på sin hemsida att 30-åringen förlängt sitt kontrakt fram till år 2020. Sedan Mandzukic anslöt sig till klubben har han gjort 27 matcher och 10 mål.

Mittfältare kan lämna

Enligt Cadena Ser ser Juventus däremot ut att bli av med mittfältaren Mario Lemina. Under sin tid hos ”den gamla damen” har han fått begränsad speltid och uppges nu vara på väg till Valencia, men jagas även av både Arsenal och AS Roma.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply