Valencia vill värva Juventus Mario Lemina

Valencia vill värva Juventus Mario Lemina

Valencia utmanar storklubbarna om mittfältaren

Mario Lemina är en eftertraktad man bland flera klubbar. Nu uppges Valencia ha kontaktat Juventus gällande en eventuell affär.

Mario Lemina gör sin andra säsong i Juventus men speltiden har inte varit optimal för mittfältarens del. Den här säsongen har han endast fått starta elva matcher och trots att han jämförs med Manchester Uniteds stjärna och den före detta Juventus-spelaren Paul Pogba verkar Massimiliano Allegri inte ha det största förtroendet för spelaren. Detta har satt igång spekulationer om hans framtid och enligt brittisk media är Arsenal intresserade av 23-åringens tjänster, även AS Roma och Schalke 04 har visat intresse för honom.

Enligt Cadena Ser har en annan klubb nu gett sig in i jakten på den gabonske landslagsmannens underskrift. Det ska vara Valencia som är angelägna av att plocka in honom och La Liga-klubben sägs redan ha varit i kontakt med Juventus för att uttrycka sitt intresse – där italienarna kräver 20 miljoner euro för att släppa honom.

Då Juventus uppges vilja göra sig av med honom kan de även släppa Lemina till ett lägre pris för att göra plats för nya spelare i truppen. Hans nuvarande kontrakt med klubben löper ut år 2020.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply