Mario Mandzukic kan lämna Juventus för spel i Besiktas

Mario Mandzukic kan lämna Juventus för spel i Besiktas

Besiktas jagar Mario Mandzukic

Anfallaren som tidigare spelat i klubbar som Bayern München och Atlético Madrid kan vara inne på sin sista säsong i Juventus. Mario Mandzukic ska ha erbjudande från bland annat Süper Lig och Besiktas.

Besiktas blir allt mer benägna att värva en anfallare till nästa säsong och flera namn finns på turkarnas önskelista. Det senaste namnet att dyka upp som potentiell värvning är Mario Mandzukic från italienska Juventus. Anfallaren anslöt till Serie A-klubben sommaren 2015 från Atlético Madrid men efter två säsonger på Juventus Stadium kan en flytt nu bli av.

Det är Goal.com som skriver att Besiktas vill värva Mario Mandzukic och att man kommer försöka med en hel del för att köpa loss den kroatiske anfallsstjärnan.

Det är dock oklart vad spelaren har för intentioner samtidigt som Juventus inte sägs vara speciellt intresserade av en försäljning. Spelarens nuvarande kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019 och då han köptes för 21 miljoner euro ska Juventus vilja ha minst lika mycket för en övergång.

SE ÄVEN: Juventus lönelista & kontrakt 2017

Yannick Carrasco kan ansluta i sommar

Skulle man gå med på att sälja kroaten till Besiktas sägs man redan ha förstärkning på ingång. Under fredagen kom nämligen uppgifter om att Juventus vill värva Yannick Carrasco under sommarens transferfönster. Det kommer dock inte bli någon billig historia för den gamla damen, spelaren har nämligen kontrakt med Atlético Madrid till och med sommaren 2022 och en utköpsklausul på 100 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply