Pierre-Emerick Aubameyang vill lämna Dortmund – kostar 850 miljoner

Pierre-Emerick Aubameyang vill lämna Dortmund - kostar 850 miljoner
bet365

Så mycket kommer Aubameyang kosta i sommar – bekräftar att han vill lämna

Pierre-Emerick Aubameyang har öst in mål i tyska Bundesliga den här säsongen, och även de senaste åren. Nu vill många storklubbar köpa loss honom från Dortmund, samtidigt som han bekräftar att han vill lämna.

Dortmunds superstjärna Pierre-Emerick Aubameyang har haft ännu en lyssnade säsong. Den gabonesiske landslagsmannen har kanske stått för sin bästa säsong i sin proffskarriär. Sammanlagt har det blivit 39 mål på 45 matcher, varav 31 mål på 32 ligamatcher.

Det ledde till att anfallsstjärnan vann skytteligan i Tyskland, och det här är förstås inget som någon av de stora klubbarna ute i Europa har missat.

Vill lämna till sommaren

SE ÄVEN: Det kan superstjärnan tjäna i Real Madrid

Dortmund knep den här säsongen till slut tredjeplatsen i tabellen, vilket innebär en direktplats till nästa års Champions League. Men trots framgångarna för klubben vill inte Pierre-Emerick Aubameyang stanna kvar efter nästa säsong.

Han har, enligt tyska Bildt, bekräftat för klubben om hans planer att lämna laget. Och nu kommer även Dortmund med en prislapp. Om någon av de intresserade klubbarna, som i dagsläget uppges vara Real Madrid, PSG och Manchester City, kommer de att få betala över 850 miljoner kronor.

Real Madrid har uppgetts vara närmast superstjärnan. Dock ska Los Blancos också lägga ett jättebud på David De Gea.

Pierre-Emerick Aubameyang vill lämna Dortmund - kostar 850 miljoner

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply