Fiorentina vill värva Sam Larsson

Fiorentina vill värva Sam Larsson

Svensken flyttar till Italien?

Fiorentina riktar sina blickar mot Heerenveen. Italienarna vill värva Sam Larsson, rapporterar Fotbolltransfers.

Sam Larsson har imponerat i Heerenveen. Nu talas det om att spelaren vill lämna klubben. Flera lag är intresserade av att plocka in svensken. Under tidigare transferfönster har det pratats om övergångar till Sassuolo och Atalanta för 24-åringen. Idag ryktas det återigen om att en italiensk förening vill värva yttern. Fiorentina jagar Sam Larsson, skriver Fotbolltransfers.

Det påstås att Serie A-klubben ser Larsson som en ersättare till Federico Bernardeschi. Den sistnämnda är på väg att lämna Fiorentina. Lag som JuventusManchester United och Chelsea är intresserade av spelaren.

Ett år kvar

Larsson har endast ett år kvar på sitt kontrakt med Heerenveen. Därför måste den nederländska klubben sälja svensken antingen under det nuvarande transferfönstret eller i vinter för att få in pengar för spelaren. Annars kan yttern lämna gratis under sommaren 2018.

Vid tidigare tillfällen har Larsson berättat att hans intention är att lämna Heerenveen i sommar. Han har sagt att hans ambition är att ta nästa steg. Svensken har även bekräftat att det finns flera klubbar som är intresserade av att värva honom.

Sedan 2014

Larsson har tillhört Heerenveen sedan augusti 2014. Då lämnade han IFK Göteborg för att flytta till Nederländerna. Efter tre år i föreningen är svensken på väg att flytta vidare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply