Sassuolo tvekar om priset på Sam Larsson

Heerenveen kräver mycket pengar för Sam Larsson

Härom dagen kom uppgifter som sade att Sam Larsson var jagad av italienska mittenlaget Sassuolo. Men enligt nya uppgifter ska Sassuolo inte vara beredda att betala det priset Heerenveen kräver för supersvensken.

Sam Larsson har verkligen tagit ett enormt stort kliv i sin utveckling de senaste åren. Från att ha kommit upp till IFK Göteborgs A-trupp till att vara en av Eredivisies främsta yttermittfältare. Det har till och med gått så långt att han får bekräftelse både inifrån klubben och från andra länder.

I vintras börjades det surra om intresse från flera Serie A-klubbar, bland annat Atalanta. Heerenveen ville dock inte släppa Larsson mitt under säsongen eftersom han spelade en så pass stor roll i jakten på Europa. Nu har intresset från Serie A blommat upp igen då Sassuolo sägs vilja ha svensken. Men prislappen är för hög just nu.

Har två år kvar på kontraktet

Sam Larsson har för tillfället två år kvar på sitt kontrakt med Heerenveen och inga förhandlingar om en förlängning pågår. 23-åringen vill säkerligen prova p en flytt till en ännu större liga än Eredivisie inom kort.

Enligt Gianluca Di Marzio är Sassuolo mycket intresserade av svensken, men man är inte beredda att betala Heerenveens kravpris just nu. Man förväntas dock ändå försöka få honom för ett billigare pris.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply