Zlatan: ”Han är Englands framtid”

Marcus Rashford är Englands framtid menar Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic håller på att göra Manchester United till sitt hem och sin stad. I laget har han också hittat en juvel som han tror kommer dominera i lång tid framöver och han heter Marcus Rashford.

Det var många personer som blev glada när Zlatan Ibrahimovic blev klar för Manchester United eftersom han äntligen skulle få visa upp sig i Premier League. Även fast Manchester United ännu inte har spelat sin premiär så har Zlatan hunnit göra en del intervjuer och bekantat sig med bland annat José Mourinho.

Frågan är vilken roll Zlatan kommer få i United och vem som kommer spela runt om honom. Kommer Rashford, Martial, Mata, Mkhitaryan, Rooney spela bredvid honom eller hur tänker José Mourinho. Zlatan själv vill gärna se Marcus Rashford på planen då han anser att han är engelsk fotbolls framtid.

”Jag kan göra mycket för de unga spelarna”

Den snuskigt välavlönade Zlatan säger att han gärna vägleder de unga spelarna i klubben och hur stor talang Rashford egentligen är.
– Jag kan göra mycket för de unga spelarna. Jag har varit i toppen i 10-15 år, jag har spelat för klubbar som spelare bara kan drömma om och jag har vunnit med varje klubb jag varit i. Jag har spelat med stora mästare, stora kvalitets- toppspelare, detta är något jag tagit med mig och ger till de unga spelarna. Denna förmåga, fokus, vad de behöver göra, kraven på en spelare, säger Zlatan till Sky Sports och fortsätter:

– Jag ser Rashford som en enorm talang, jag har varit här i två veckor och jag såg honom också förra säsongen. Jag ser honom live varje dag nu och han är Englands framtid. Han behöver bara fortsätta jobba hårt, fortsätta fokusera och allt kommer av sig själv. Jag fick hjälp av många spelare. Jag minns när jag gick till Juventus där alla stora stjärnor var, jag såg hur de uppträdde, tränade, hur professionella de var, hur de åt. Man studerar alla små detaljer och börjar göra likadant. Sedan blir man en av dem.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply