Hakan Calhanoglu trycker på Chelsea-flytt

Hakan Calhanoglu trycker på Chelsea-flytt
bet365

Föredrar Londonklubben över Leverkusen

Bayer Leverkusens unge stjärna, Hakan Calhanoglu, som för närvarande tjänar en fyra månaders lång avstängning från FIFA, har uppgett att han hoppas spela i Chelsea nästa säsong, och med flertalet intressenter efter sig är det inte omöjligt att Chelsea har ögonen på mittfältaren.

Hakan Calhanoglu är en av Bayer Leverkusens anfallshopp och den 22-årige offensive mittfältaren har redan gjort sex mål på 14 matcher. Hans prestationer har väckt intresse hos flertalet stora klubbar runt om i Europa, men dessvärre kommer han inte att kunna visa upp något mer av vad han kan, då han för någon vecka sedan blev dömd till fyra månaders avstängning av FIFA efter att ha brutit ett kontrakt med den turkiska klubben Trabzonspor. Det uppstod en dispyt mellan Trabzonspor och Calhanoglus förre klubb, Karlsruher, då Calhanoglu som tonåring först gick med på att gå till Trabzonspor, för att sedan ta tillbaka det och istället skriva under en kontraktsförlängning med Karlsruher.

Nu uppger den engelska tidningen Daily Mail att den turkiske landslagsmannen är intresserad av att spela i Chelsea. Calhanoglu, som anslöt till Leverkusen 2014 från Hamburg SV, där han gjorde enorm succé, sägs ha en stark önskan om att få spela för Londonlaget. Redan tidigare i höstas snackades det om att den turkiske landsmannen skulle gå till Chelsea, men en affär blev då aldrig av.

– Om gud vill, så kommer jag att vara en Chelsea-spelare nästa säsong, sade Calhanoglu till den turkiska tidningen Fanatik.

– Det finns också ett antal andra klubbar som är intresserade av att värva mig.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply