Uppgifter: Inter Milan jagar Thomas Müller

Uppgifter: Inter Milan jagar Thomas Müller
bet365

Inter drömmer om värvning av tysken

Bayern München-stjärnan Thomas Müller uppges vara högst upp på Inter Milans önskelista, med ett hopp om att den eftertraktade tysken är intresserad av att spela någon annanstans i sin karriär innan han lägger skorna på hyllan.

Thomas Müller ryktas kunna vara på väg att lämna Bayern München, med en hel del intressenter efter sig, detta skriver TMW. Enligt uppgifterna skall framförallt Inter Milan vara väldigt intresserade av att värva den gänglige tysken. Den italienska klubben uppges planera och överlägga ett bud för den VM-vinnande anfallaren till sommaren, med runt 400 miljoner euro tillgängliga till sommarens inköp och värvningar.

Den tyske anfallaren Müller sitter för närvarande på ett kontrakt med Bayern München till juni 2021 och jagas även av ett antal andra stora klubbar likt Chelsea, Manchester United och Manchester City, såväl som ett antal stora och rika kinesiska klubbar. Det kan komma att bli svårt att locka iväg tysken från Bundesliga-giganterna, där han har allt han kan önska, och inte ens ett bud på 90 miljoner euro kan räcka, men det faktum att Müller har varit i klubben under hela sin professionella karriär kan hjälpa, då han kan vara sugen på att göra någonting nytt.

Müller växte upp i Bayern München och har spelat i den tyska storklubben under hela sin karriär. Han började i Bayern akademi och jobbade sig uppåt, innan han 2009 blev uppflyttad till a-laget där han började få matcher.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply