Uppgifter: Calhanoglu går till Chelsea i vinter

Uppgifter: Calhanoglu går till Chelsea i vinter

Än en gång ryktas om en flytt

Bayer Leverkusens spelfördelare Hakan Calhanoglu sägs enligt rykten via tyska och turkiska medier vara så gott som klar för Chelsea inför vinterns transferfönster och sägs kunna säljas för 20 miljoner euro till den engelska storklubben.

Bayer Leverkusen sägs vara beredda att sälja deras mittfältsgeneral Hakan Calhanoglu till Londonklubben Chelsea och prislappen sägs komma att hamna på runt 20 miljoner euro, detta rapporterar det tyska mediet Transfermarkt via turkiska Habertürk. Calhanoglu har sedan sin mycket uppmärksammade flytt från Hamburg SV till rivaliserande Bayer Leverkusen ständigt omgärdats av rykten om en möjlig flytt för den turkiske landslagsmannen. Calhanoglu betraktades som en svikare av Hamburgfansen när han, enligt uppgifter, för pengarnas skull skall ha lämnat relegationshotade Hamburg för att istället spela i Leverkusen, med stabilare ekonomi och Champions League-plats. I somras var det på nytt tal om att turken kunde komma att flytta, men då blev ingenting av.

Enligt uppgifterna skall en affär nu på nytt vara på väg att gå igenom mellan den tyska Bundesligaklubben och Premier League-jättarna Chelsea. Försäljningen sägs kunna komma att ske redan i vinterns transferfönster och Chelsea kommer då att behöva punga ut ungefär 20 miljoner euro för att mittfältaren skall bli deras. För närvarande har Calhanoglu ett kontrakt med ”Die Werkself” fram till 2019 och har även tidigare uttalat sig om hur han vill stanna i Tyskland.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply