Topp 10: Största flopparna i Premier League 2014/2015

10 största flopparna i Premier League 2014/2015

10 största flopparna i årets Premier League 2014/2015

Vilka var de 10 största flopparna i Premier säsongen 2014/2015? Har du någonsin undrat vilka de största flopparna var under den gångna säsongen var i Premier League? Har du gjort det så kan vi nu berätta att vi på Silly Season Sverige har satt ihop en lista med tio spelare som inte alls nådde upp till förväntningarna under säsongen. Premier League är en av världens bästa ligor och det är inte lätt att anpassa sig och göra bra ifrån sig i en liga där man har skyhöga förväntningar och en enorm press på sig, vissa klarar det medan andra inte alls lyckas.

Tio spelare som misslyckades i Premier League säsongen 2014/2015

Tidigare har vi bland annat skrivit listor om största flopparna i Premier League hittills 2014/2015, största flopparna i Premier Leagues historia, U21-EMs bästa startelvade 10 äldsta målskyttarna i Premier League och de tio värsta spelplatserna i VM-sammanhang men nu har turen alltså kommit till att titta på vilka spelare som floppat mest i den högsta fotbollsligan i England, häng med!

10. EMMANUEL RIVIERE – NEWCASTLE UNITED

Emmanuel Riveire is one of the 10 Most Disappointing Premier League Players of The 2014-15 Season

Emmanuel Riviere var en spelare som man värvade in inför säsongen till Newcastle United och det är ingen raketforskning att han inte gjorde den säsongen som både klubben och spelaren själv hade tänkt sig. Riviere kom från AS Monaco och förutom anfallaren tog man även in flera fransmän från Ligue 1 för att förstärka laget, bland annat Cabella.

Anledningen till att han inte presterat är troligen att han inte har anpassat sig till livet i England och den engelska fotbollen samt att spelet i Premier League förmodligen går alldeles för snabbt och är för fysiskt för fransmannen.

Det är inte lätt att anpassa sig till Premier League under den första säsongen och vissa spelare blomstrar ut efter två eller tre säsonger i England då de kommit in i det hela.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply